ZaadBom.com

Kan jouw tuin, die van de buren of het stukje gemeentegrond voor je huis wel wat vrolijkheid gebruiken?

Gooi dan een ZaadBom! Het enige wat je hoeft te doen is ze neergooien op de plek waar wel wat mooie bloemen mogen groeien. Wacht op een regenbui (of sproei nog even met je gieter), en de ZaadBom doet zijn werk!
Helemaal leuk om cadeau te geven per 10 in een geschenkzakje!

Bruiloft, Geboorte, Communie of iets anders te vieren? Wij denken graag met je mee!

Ben je op zoek naar een leuk bedankje voor je aanstaande bruiloft? Of verwacht je binnenkort een kindje, ook hierbij is een Zaadbom een erg leuk bedankje! En natuurlijk voor elk feestje wat je maar wilt kunnen wij grotere aantallen zaadbommen aan je leveren geheel naar jou wens. Er zijn verschillende mogelijkheden om de Zaadbom in een unieke persoonlijke verpakking voor een leuke prijs bij je te laten afleveren.

1, 5 of 10?

Je kan bij ons de zaadbommen in de webshop bestellen verpakt per stuk, per 5 of per 10. Alle zakjes zijn verpakt in biologisch afbreekbaar materiaal. Per stuk worden ze verpakt in een kraftzakje. Bij 5 en 10 stuks een katoenen zakje. Maar we blijven lekker groen, en beide zijn dus biologisch afbreekbaar. Net zoals onze zaadbommen 😉

Is het gras groener bij?

Bij onze grashoofden is het gras iig altijd groener ;). Een erg leuk cadeautje voor kinderen, maar ook volwassenen kan je hier vast blij mee maken!

Kan iemand wel een leuk kaartje gebruiken?

Onze kaartjes topper is toch wel het ‘geboortekaartje’ neem snel een kijkje, en je ziet wat we bedoelen. Weer eens wat anders dan alle andere honderden kaartjes die de kersverse ouders krijgen. Die van jou springt er zeker uit!

Bedrijven

Oke, heel leuk die zaabommen! Maar heb je toch echt grotere aantallen nodig en het liefst ook nog gepersonaliseerd met je eigen tekst/logo? Geen probleem!

Laat het ons weten wat je nodig hebt, en wij zorgen ervoor dat dit voor elkaar komt. Niks is te gek, en we denken graag mee in het bieden van een leuke give-a-way voor je bedrijf, event, bedrijfuitje, jouw klanten, of de bewoners van je stad!